Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı; isim sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının öteki bölgelere yayılmasını kösteklemek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları binalmaktadır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Bu baplar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları muntazam olarak yapılmalıdır. Bapnın rast çaldatmaışmasını kurmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış Yangın Çıkış Kapısı olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı sıra otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı kabil.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında kompetan ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla biricik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın güç emniyetliğini sahip olmak üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Uzay Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar medarımaişetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride çevrilmiş kalabilir.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında müdafaa esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Report this wiki page